Iz edicije o vrtiću: Verovali ili ne

878

Roditeljska knjiga žalbi debela je i dobro bi došla ekipi za snimanje šala, šteta samo što su svi prigovori istiniti. Evo izabranih:

Molim vas ne puštajte mi dete toliko često u pesak, svaki put kad idemo kući uprlja nam ceo auto.

– Možete li malo bolje da pripazite na patike od sina? Stare su tek dva dana i već su izgrebane.

– Otkad je moj sin krenuo u vrtić, kod kuće me stalno grize za ruku. Pa čemu ga to ovde učite?

– Mom ste detetu prekjuče skinuli potkošulju jer mu je kao bilo vruće i sad se prehladilo. Nisam znala da vrtić plaćam da bi kući dolazilo bolesno. Danas joj niste promenili uprljanu majicu, a taman smo hteli do grada

– Dođi, Marko, da ti zavežem patike, vidim da ova zla teta ne želi da ti pomogne.

– Zašto svake godine menjate vaspitačice? Moje dete sad ne želi u vrtić jer više nema one od ranije. Istraumatizovano je.

– Čitala sam kako je gojaznost među decom uzela maha. Predlažem da se deci zabrani da na svoj rođendan u vrtić donose tortu.

– Molio bih da mom sinu ne poslužujete piletinu. Alergija? Ne. Jednostavno ne podržavamo nehumani uzgoj živine na svetu.

– Moje dete je zakinuto jer u grupi ima i mlađe dece. Bojim se da zbog toga neće dovoljno brzo napredovati.

– Juče sam slučajno opsovao pred kćerkom i ona sad to stalno ponavlja. Molim vas da to ispravite, ja sam po struci inženjer i ne razumem se u te stvari.

– Sin je juče izgubio svoju igračku u vrtiću, mi ćemo pozajmiti ovu tuđu koja mu se sviđa. Ne brinite, vratićemo je kad mu dosadi.

– Moj sin od dve godine, ne voli kad se peva. Ja vas molim samo priča, samo razgovor, nikako pesma. To pevanje ga strašno iritira i onda vrišti i čupa sebe za kosu.

– Nemojte zameriti mojoj ćerki što neće da posluša ona je od rođenja beba sa karakterom.

– Mi ćemo vas zvati najmanje 10 puta u toku dana, dok je dete u vrtiću, da proverimo kako je naš mezimac, gledajte da nam se svaki put javite. A i kad dođete iz vrtića kući nećemo vas zaboraviti, tad nam možete natenane odgovarati na svako naše pitanje a usput i neće vam biti dosadno.

Nastavite u komentarima.😄